De Muzikale Wereld krijgt meer en meer gestalte…..

De Muzikale Wereld krijgt meer en meer gestalte…..

Langzaam maar zeker vult ‘De Muzikale Wereld’ zich op 25 en 26 mei a.s., het muzikale festijn en thema 2019 van Music Meeting Heiloo. Dankzij de  de enthousiaste deelnemers en natuurlijk de vele sponsoren is het mogelijk om een tweedaagse muzikale happening te organiseren in de Cultuurkoepel en de Strandwal in Heiloo. Deelname is mogelijk voor alle muziekgezelschappen uit Heiloo en directe omgeving, of dit nu een zanggroep, popband, orkest, solist, meidengroep, jongensband of nog andere samenstelling is, maakt niet uit. Pak het podium, presenteer je voor een groot publiek, maak reclame voor je eigen concert, doe aan ledenwerving. Op de zondag wordt tevens de Landgoed voorjaarsfair ofwel Voorjaarsmarkt georganiseerd, dus dat trekt extra publiek!

Op de website verschijnt meer en meer informatie over de deelnemers en het programma……

Een reactie plaatsen